Post by plotexgdirmibo on Mar 14, 2022 0:19:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ms. PAC-MAN ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ms. PAC-MAN IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Ms. PAC-MAN 2022 version ▞▞▞
İyi oyun, joystick'in olmaması biraz zorlaştırıyor ama hepsinden çok eğlenceli
Bayan Pac-Man en sevdiğim atari oyunlarından biridir! Orijinal Pac-Man'den daha eğlenceli, bunun nedenlerinden biri seviyelerin bazen görünüşlerini değiştirmesidir. Seviye 256'nın kararmaması beni hayal kırıklığına uğrattı (Sega Genesis versiyonunda olduğu gibi), ama bunun pek önemi yok.Bu oyunu herhangi bir klasik oyun hayranına tavsiye ediyorum ve Jr. Pacman'ın Google Play'de bulunmasını dört gözle bekliyorum.
Ne zaman oynamaya çalışsam, oyunu zorla kapattı... bu berbat!
Korkunç kontroller, sadece kaydırma özelliğinden telefonunuzu öfkeden çıkarmanıza neden olacak
Çalışmıyor, kaldırmak zorunda kaldım. Bu oyuna iyi puanlar veren insanların hangi cihazları kullandığını bilmek istiyorum. Birkaç cihazım oldu ve kontroller ve kaydırma hiç çalışmıyor. Evet orjinal oyunu oynadım. Ayrıca bazı kişilerin Uygulamaya neden 4 ve 5 yıldız verdiğini bilmek istiyorsanız, AMA nasıl ÇALIŞMADIĞINI söylemeye devam edin. Saçmalıktan bahset.
Güncelle
Oyun Samsung tabletimde çalışmıyor. Para israfı.
Köşelerde olması gerektiği gibi hareket etmiyor. Çok iyi kontrol edemiyor.
Sorun değil, hareket etmesi çok zor ve ulaştığınız daha yüksek seviyelere onun hızlanacağını düşündüm, ama yapmıyor. Hayalet tarafından yakalanmak çok kolay.
Şimdiye kadarki en iyi oyun, beş yıldızlı bir derecelendirme ister misiniz?,,letz sd desteği alsın
oyunu seviyorum
BERBAT!!!
Favorilerimden biri
Oturumu kapatmanın veya oyundan çıkmanın bir yolunu bulabilseydim, bu oyunla ilgili hiçbir sorunum olmazdı. Bu oyun için para ödedim ve hiçbir şekilde şekil veya formdan çıkamadım. Kocam ve ben ikimiz de denedik. Tek yol telefonumu kapatıp yeniden başlatmak. Saçma.
Çok hoş
Ama 20. seviyede büyük noktayı yediğinizde hayaletler maviye dönmüyor, bunu 130. seviyede yapmalılar.
Bu oyun iyi değil, çok fazla hatası var.
Seviyelerim kaybolana kadar oyunu sevdim. Oyunum birinci seviyeden başladığında 207. seviyedeydim. Başarılarım hala tamamlandı görünüyor, ancak seviyelerime tekrar başlamak zorunda kaldım. Mutlu değilim! Lütfen bunu düzeltin.
"tokatlamak" joystick kodunu geliştirerek daha fazlasını yapabilir...hiçbir zaman...Bunu seviyorum!!!!!!
Çok yavaş
Değiştirici berbat
harika
Samsung Galaxy Tab 10.1 - Lütfen ekran konumunu düzeltin! Oynanabilir, ancak oyun ekranı biraz kesiliyor...çok can sıkıcı...lütfen düzeltin!
Merge Train Games Teka-teki ojl
Ms. PAC-MAN Žaid. automat. pmy
Kaydırma olayı berbat..sürüyor ve sonra istediğiniz gibi kaydırdığınızda ters yöne dönüyor..bu benim en sevdiğim klasik oyun ama bu berbat çünkü kaydırma ile gezinmek zor
Harika oyun...bunun dışında...hız korkunç...daha yalvardığı andan itibaren sizi 6. seviye hızlarda başlatıyor. Bir pelet yiyorsunuz ve 4 hayaleti de yemek için sadece 3 saniyeden az vaktiniz var....korkunç....sadece korkunç hızlar....hayal kırıklığı yaratan
Eğlenceli ama gitmesini istediğim yönde hareket ettirmekte zorlanıyorum
Ben oyun insanı değilim ama bu oyun benim için çok eğlenceli.
kontroller iyi değil.
Oyunu seviyorum ama onun üzerinde hiçbir kontrolüm yok, tokatlamak kullanıyorum ve ya benim seçtiğim yoldan gitmiyor ya da duruyor
Güncellemelerden sonra çok iyileştirildi
Ms. PAC-MAN ארקייד diln
Bu iyi oyun dışında tab3'te zayıf kontroller.
Bu gerçek MS.PACMAN değil. paramı bekliyor 💰 😩 😒 🙄 😫 🤔